Dutch English German

Wie zijn we

Peters F.M.I. (opgericht in 1993) is gevestigd te Hengelo, Overijssel. Wij leveren mechanische delen en kleine samenstellingen.
Ons specialisme is de verspaning van kunststof, ferro en non-ferro materialen.

Wat u van ons mag verwachten:

■Eén aanspreekpunt
■Kwaliteit
■Betrouwbare levertijden
■Snelle reactie
■Meedenken in oplossingen

Eén aanspreekpunt

Wij maken het u graag makkelijk. Wij hebben de expertise in huis om u een compleet product, desgewenst geassembleerd, te leveren. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van toeleveranciers. Hierdoor kunnen wij u uiteenlopende oppervlakte -en warmtebehandelingen en nabewerkingen aanbieden. Door inkoop, logistiek en assemblage te coördineren kunnen wij in veel gevallen besparen op uw kostprijs.

Kwaliteit

Onze medewerkers zijn zeer gemotiveerd, vakkundig en nauwkeurig. Zij hebben het juiste inzicht in de materie en beschikken over een machinepark dat uitstekend is afgestemd op de vereiste kritische toleranties. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit leveren die u wenst.

Betrouwbare levertijden

Een afspraak is bij ons een afspraak. Wij zullen dan ook al het mogelijke doen  om de gewenste levertijd te halen.

Snelle reactie

Doordat wij een platte organisatie zijn, kunnen wij snel inspelen op uw vraag. Maar er is meer. Of het nu gaat om materiaalkeuze of het besparen van kosten, wij denken graag oplossings-gericht met u mee.